Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trouble posting on my forum on mobile and iPad

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trouble posting on my forum on mobile and iPad

    Hiya,

    I am able to post on the forum from my laptop but cannot post from my mobile. When I click the box to post, instead of a keyboard coming up, it highlights the whole box with the a short menu, "copy, define, share."
    There was no problem before this seemed to happen from yesterday onwards. I have tried resetting the phone, network settings, clearing history but nothing works so I am assuming that the issue may be concerning Vbulletin.

    Please can I have some help?

    Evey

  • #2
    Nothing happens of its own accord so something's changed somewhere.

    This doesn't happen in a default installation either....so:

    What version of vBulletin are you running?
    What version of php is on the server?
    What style is actually used when you are viewing on the phone?
    If you create a new default style with no parent, and view the site using that, does this still happen?
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.1 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Take your device out of Private mode. Does the editor work properly now?
      Translations provided by Google.

      Wayne Luke
      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
      vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
      vBulletin 5 API - Full / Mobile
      I am not currently available for vB Messenger Chats.

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X