Announcement

Collapse
No announcement yet.

Quick Reply

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Quick Reply

    Anyone notice on vBulletin that the quick reply is extremely wide right now on Internet Explorer 7.0.5730.11

    *edit*
    I see that page did not fully render properly and was stuck for a minute.
    Last edited by Jose Amaral Rego; Fri 26th Oct '07, 9:14am. Reason: All good

  • #2
    I belive this has been since 3.6.7
    $post[signature]

    Comment


    • #3
      I am using IE 7.0.6000 and don't have any problems with the Quick Reply.
      Translations provided by Google.

      Wayne Luke
      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
      vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
      vBulletin 5 API - Full / Mobile
      I am not currently available for vB Messenger Chats.

      Comment


      • #4
        It happen only when I click to use Quick Reply to this post link below. It may have been that it was a long string.
        Now when I quick edit post it expands the field quite wide, but not in advanced mode.
        http://www.vbulletin.com/forum/showp...86&postcount=6

        Just ran a test on my site and it does the exact same effect when I copy from within a [ code ] and paste it to Quick Reply

        Mazinger, I will petition to open your issue, as it maybe the way it adds format when I use copy&paste from this link below.
        http://www.vbulletin.com/forum/showt...86#post1376286
        Attached Files
        Last edited by Jose Amaral Rego; Fri 26th Oct '07, 10:24am. Reason: Tesedt on my site just now.

        Comment


        • #5
          I am using IE but have never gone through any problems with quick reply. You might have some problem other than IE.

          Comment


          • #6
            Click 'Switch Editor Mode' after you paste the code into the text field. I petition the issue to be examine again. I already get enough problems with new update for Internet Explorer... I have XP Pro OS.

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X