Announcement

Collapse
No announcement yet.

Showgroups.php not showing

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PhantomX
    started a topic Showgroups.php not showing

    Showgroups.php not showing

    hey, i was wondering if you guys would have a solution to this problem i have been having with showgroups.php... its been acting weird it used to work but now its not, like you go to it it loads but when done the page is completely white i was just wondering if anyone would now how to fix this...I tried and failed

  • vithorius
    replied
    Originally posted by vithorius View Post
    What was wrong?
    Ok, nevermind...!

    I've just solved the problem... (newbie guy...! )

    Leave a comment:


  • vithorius
    replied
    I guess that I'm having just the same problem...


    Originally posted by Zachery View Post
    You're trying to show too many usergroups on the page.
    How come that? What have I done in order to do such thing...?


    Originally posted by PhantomX View Post
    yeah, i just noticed thanks for your help hopefully i get it working now...
    What have you done to solve it?


    Originally posted by PhantomX View Post
    Fixed
    What was wrong?

    Leave a comment:


  • PhantomX
    replied
    Fixed

    Leave a comment:


  • PhantomX
    replied
    yeah, i just noticed thanks for your help hopefully i get it working now...

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    You're trying to show too many usergroups on the page.

    Leave a comment:


  • PhantomX
    replied
    well i think it was one of my adons but now im getting this error
    Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 512 bytes) in /home/*****/public_html/forum/showgroups.php on line 117

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    How many usergroups do you have set to show on showgroups.php?

    Leave a comment:


  • PhantomX
    replied
    well i had it for awhile about 5 months now back when i had version 3.6.5
    and its still there so i think it may be with db or settings or something...if someone knows how to fix help please.

    Leave a comment:


  • jonsimmonds
    replied
    I think its a issue with the recent 3.7.1 pl1 upgrade - have you upgraded to this?

    Mine is giving me php memory shortage error messages in functions.php, though I do have a few mod's installed so going to have to troubleshoot before I ask for help!

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Here is a page from the manual about troubleshooting blank or 'white' pages: http://www.vbulletin.com/docs/html/blank_pages

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X