Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is this a bug or theme issue?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Is this a bug or theme issue?

    Started a poll on the forums and this is what happens :

    Notice the percentages?

  • #2
    Polls don't work as well without the default English numbering separators. It is a known bug, but I don't have a link right now.

    Comment


    • #3
      It does the same thing when I switch to English? It didn't do this with VB4? Any ideas...

      Comment


      • #4
        What if anything do you have for the decimal separator / thousands separator ?

        Comment


        • #5
          in both language files I have . and ,

          Comment


          • #6
            Also Zachary, i did make changes as indicated in this thread to correct a timestamp issue I was having :

            http://www.vbulletin.com/forum/forum...imestamp-error

            Comment


            • #7
              That shouldn't have affecdted it. Can you open a support ticket about this? We'll need an AdminCP and ftp/sftp/etc login to take a look and figure out what is going wrong.

              Comment


              • #8
                Actually, I remove the . , from the language settings and then clear the cache, re-inserted them, cleared the cache and the next person who voted it fixed the problem!

                Strange but it worked!

                Comment


                • #9
                  Glad you got it sorted.

                  Comment

                  widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                  Working...
                  X