Announcement

Collapse
No announcement yet.

Last post isn't showing the last post in a forum

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Last post isn't showing the last post in a forum

    The title is confusing but...on the page that displays the list of forums, the section where the Last Post is displayed is showing a thread from early this morning being the last post. There have been many, many newer posts in other threads made since then. Why is this occurring and how can I fix it?

    The second forum in my list is showing the correct "last post" information. It's the first one in the list that isn't.

  • #2
    Update: I repaired and optimized tables and saw no change. I cleared the system cache and it updated. Is clearing the cache something that needs to be done regularly?

    Comment


    • #3
      Please do not repair or optimise database tables unless instructed to by support. It won't solve issues like this, and it can break your forum.

      Go to AdminCP > Maintenance > Clear System Cache.
      Does this fix it?
      MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

      TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.2 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
      AdminAmmo - My Cloud Demo

      Comment


      • #4
        Okay, thank you. Yes that did help but is this a flukey thing or is clearing the cache something that needs to be done regularly to avoid such issues?

        Comment


        • #5
          Originally posted by lottidah View Post
          Okay, thank you. Yes that did help but is this a flukey thing or is clearing the cache something that needs to be done regularly to avoid such issues?
          It shouldn't be needed but from from time to time it can be helpful.
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.2 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment

          Working...
          X