Announcement

Collapse
No announcement yet.

upgrade to 5.4.0

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • upgrade to 5.4.0

    Hi upgraded our VB5 test site to VB 5.4.0

    All seems cool, but our main forum just opens a blank page ? all be it with the background nuffin else

    http://bbs5.rallyesportescorts.co.uk...message-centre

    Any ideas ? we have no add ons or hocks enabled

    Below is the source of the page

    Giz

    Code:
    
    <!DOCTYPE html>
    <html id="htmlTag" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en" dir="ltr">
    <head>
    
    
        <base href="http://bbs5.rallyesportescorts.co.uk/" />
    
            <link rel="Shortcut Icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" />
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    <!--[if IE]>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_reset.css,css_unreset.css,css_utilities.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_jquery_thumbnail-radio-checkbox.css,css_jquery_datatables.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_imgareaselect-animated.css,css_jquery-ui-1_11_4_custom.css,css_jquery_qtip_min.css,css_jquery_selectBox.css,css_global.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_fonts.css,css_b_link.css,css_b_layout.css,css_b_button.css,css_b_button_group.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_b_icon.css,css_b_tabbed_pane.css,css_b_form_control.css,css_b_form_input.css,css_b_form_select.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_b_form_textarea.css,css_b_media.css,css_b_divider.css,css_b_avatar.css,css_b_ajax_loading_indicator.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_b_topicpreview.css,css_responsive.css,css_b_vbscroller.css,css_b_theme_selector.css,css_b_top_background.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_b_module.css,css_b_comp_menu_horizontal.css,css_b_comp_menu_dropdown.css,css_b_comp_menu_vert.css,css_b_top_menu.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_sitebuilder.css,css_b_config_site.css,color_style.css&amp;ts=1518601644 " />
    <![endif]-->
    <!--[if !IE]><!-->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_reset.css,css_unreset.css,css_utilities.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_jquery_thumbnail-radio-checkbox.css,css_jquery_datatables.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_imgareaselect-animated.css,css_jquery-ui-1_11_4_custom.css,css_jquery_qtip_min.css,css_jquery_selectBox.css,css_global.css,css_fonts.css,css_b_link.css,css_b_layout.css,css_b_button.css,css_b_button_group.css,css_b_icon.css,css_b_tabbed_pane.css,css_b_form_control.css,css_b_form_input.css,css_b_form_select.css,css_b_form_textarea.css,css_b_media.css,css_b_divider.css,css_b_avatar.css,css_b_ajax_loading_indicator.css,css_b_topicpreview.css,css_responsive.css,css_b_vbscroller.css,css_b_theme_selector.css,css_b_top_background.css,css_b_module.css,css_b_comp_menu_horizontal.css,css_b_comp_menu_dropdown.css,css_b_comp_menu_vert.css,css_b_top_menu.css&amp;ts=1518601644 " />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=4&amp;td=ltr&amp;sheet=css_sitebuilder.css,css_b_config_site.css,color_style.css&amp;ts=1518601644 " />
    <!--<![endif]-->
    
    <script type="text/javascript" src="js/header-rollup-540.js"></script>
    http://bbs.rsownersclub.co.uk

  • #2
    Can you please go to AdminCP > Channel Management > Channel Manager, and find the nodeid of the affected forum?

    Then, go to http://bbs5.rallyesportescorts.co.uk/node/xxxx where xxxx is the nodeid.

    Does the same thing happen there, or does it load ok?
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.2 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      same

      its node 26

      when you http://bbs5.rallyesportescorts.co.uk/node/26 it url re writes it to http://bbs5.rallyesportescorts.co.uk...message-centre

      So same output

      Giz
      http://bbs.rsownersclub.co.uk

      Comment


      • #4
        Can you please try this to see if makes it display?

        Go to a forum you CAN display. Be on the front page of that forum (so you can see the topics list).
        Edit the page in Site Builder
        Edit the "Channel Display" module.
        Scroll down and set "Topics Date Range" to "Last Month"
        Save all the way back out without changing any other options
        Go to AdminCP > Maintenance > Clear System Cache

        Now go to the broken forum again...does it load now?

        This is just to prove or disprove a specific theory.
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.2 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          hi Mark

          Ok i have looked in site builder and control panel and i cant find Topics Date Range any where !
          http://bbs.rsownersclub.co.uk

          Comment


          • #6
            Originally posted by Gizmo99 View Post
            hi Mark

            Ok i have looked in site builder and control panel and i cant find Topics Date Range any where !
            Please follow the instructions carefully, everything needed is in there but it looks like you haven't followed every single step.

            Go to a forum you CAN display. Be on the front page of that forum (so you can see the topics list).
            Edit the page in Site Builder
            Edit the "Channel Display" module.
            Scroll down and set "Topics Date Range" to "Last Month"
            Save all the way back out without changing any other options
            Go to AdminCP > Maintenance > Clear System Cache
            MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

            TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.2 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
            AdminAmmo - My Cloud Demo

            Comment


            • #7
              Only start playing with sitebuilder so sorry for that

              Ok changed and yes can now see Main Message Center

              Changer it back to All Time and blank screen

              Giz
              Last edited by Gizmo99; Fri 16th Feb '18, 12:05am.
              http://bbs.rsownersclub.co.uk

              Comment


              • #8
                hi any more ideas ?
                http://bbs.rsownersclub.co.uk

                Comment


                • #9
                  The fact that it works when the number of posts is restricted, (given that it's the forum with the largest number of posts on your site), indicates that a server limitation is preventing it loading. Could be MySQL or php conceivably.

                  You will need to liaise with your hosts on this, they will need to look in the server logs at a time when you try to access the page and see if they can nail it down.

                  php memory limit might be one place to start.
                  MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                  TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.2 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
                  AdminAmmo - My Cloud Demo

                  Comment


                  • #10
                    cPanel set PHP Memory Limit to 32m even though the default was 128meg !! changed to 128meg Sorted !

                    tar muchly
                    http://bbs.rsownersclub.co.uk

                    Comment

                    Working...
                    X