Announcement

Collapse
No announcement yet.

"New Threads"-Module Issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • zweeper
    started a topic "New Threads"-Module Issue

    "New Threads"-Module Issue

    I have an Issue regarding the "new threads" module in the sidebar.
    I set the shown threads to a count of 5 new topics. For Admin Users, this works (attachment, right side). But normal users can see only two new topics (attachment left side).
    The users should see all threads, since the other threads are no threads in restricted areas and so on... I have this issue since a long time.

    What can I do against this problem?

    Even worst, sometimes the module shows no topics and only the red message "invalid node-id":
    Ungültige Knoten-ID angegeben.




    It seems that this problem occurs im a sporadic manner. When I edit the module, change nothing and just save it, sometimes it works again, sometimes it doesnt.


    The forum is located here: www.bolidenforum.de

  • zweeper
    replied
    Thanks, I will try this

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    You would need to create a support ticket with access to download the mysql dump.

    Leave a comment:


  • zweeper
    replied
    How can I give this to you? Mysql dump via ftp?

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    I don't know what would cause that. We would need a copy of the database and step by step process to reproduce so the developers can look at the issue.

    Leave a comment:


  • zweeper
    replied
    The topics which users can not see, are topics, which users can see if they go the normal way. So it is not a problem of permissions.
    Some "normal" users can see 5 items, some others can see only 2 users.

    Mostly I can temporary fix the problem by editing the module (not changing anyhting) and saving it. I also clear the cache sometimes.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    If the users don't have 5 new topics to view (i.e., all new topics are in a private forum) then it will show less.

    Leave a comment:


  • delicjous
    replied
    It would be good to know your setup of the widget and some usergroup permissions to solve your problem. Because the admin could see all of the content I think it is a permission-problem.
    Did you check if users could see the channels?

    Leave a comment:


  • zweeper
    replied
    The problem seems to occur when i add/change any channels via the channel manager.

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X