Announcement

Collapse
No announcement yet.

Encoding problem after conversion

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Bug / Issue] Encoding problem after conversion

    Good evening
    I have a forum on mybb
    I will convert to vb4
    And then upgrade to the vb5
    The problem after the conversion is the forum symbols as shown to you by the following link:
    https://sa.gm-master.org/vb425/forum.php

    Note that the MYBB script database
    It works correctly and has no icons or bugs
    Even by phpMyAdmin checking the database from
    The Arabic language appears correctly
    https://sa.gm-master.org/test/

    Click image for larger version

Name:	35435535.PNG
Views:	23
Size:	70.1 KB
ID:	4381946

    I do not know what caused the problem
    Do not support Arabic

  • #2
    You should try setting your charset to UTF8 in your language setting.

    Comment


    • #3
      you should properly set character encoding for source and target db on impex config .. you should also take care of language HTML charset defined on language settings

      Comment


      • #4
        You're telling vBulletin to show Arabic in a character set that doesn't contain Arabic letters. You're using an English language package and that won't work.

        As stated above, you need to find and use an Arabic language package and set the Character encoding to UTF-8.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
        vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        I am not currently available for vB Messenger Chats.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X