Announcement

Collapse
No announcement yet.

online page 2 gives a 404

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Bug / Issue] online page 2 gives a 404

    1. vBulletin Version
      5.3.3
    2. PHP Version
      7.1
    3. MySQL Version
      5.7.19
    4. Any Addons installed
      1 custom addon, but without is its still broken.
    5. Does the issue occur in a default style?
      yes
    6. Does the issue occur using the English language provided?
      yes
    7. Error message on the screen'
      404
    8. Browser and Browser version used.
      chrome - Version 62.0.3202.94 (Official Build) (64-bit)
    9. Did you clear the browser cache and did the error continue?
      yes
    10. A list of steps that can be used to recreate the issue.
      a. go to the online users page ( /online )
      b. click on page 2 (or any number but 1)
      c. get a 404

  • #2
    This looks like a bug with the AJAX. Wasn't able to find a JIRA and will create one if needed. There isn't a solution at this time.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      can i get the link?

      Comment


      • #4
        I haven't created it yet. Will try to do so today if I have time and remember. The easiest way to make sure it gets done is to create one on your own.
        http://tracker.vbulletin.com/secure/...91&issuetype=1
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
        vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        I am not currently available for vB Messenger Chats.

        Comment


        • #5
          one problem with that, the jira login page is broken...
          I get a 'whoops our bad...' when i try to login

          Comment


          • #6
            Log out of the forums, close browser tab.
            Log back into the forums, click the tracker link in the navbar.
            MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

            TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.1 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
            AdminAmmo - My Cloud Demo

            Comment


            • #7
              Just to say i have the same issue (about the online pages, not the jira )

              Comment

              Working...
              X