Announcement

Collapse
No announcement yet.

500 server error after installation

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Bug / Issue] 500 server error after installation

    I filled in the installation correctly, but when i have to delete makeconfig.php, gives it me a 500 error. Even when i don't remove this file.

    When i put error reporting on gives it this error :
    Fatal error: Cannot redeclare class vB_dB_Assertor in /home/blablabla/domains/mydomain.com/public_html/forums/core/vb/db/assertor.php on line 19



    the install Seems fixed for now, the install is a little bit glitched/bugged, mysqli isn't default.

    But i found another problems :

    - css.php is missing
    - there is no login form (The requested URL /forums/auth/login-form/ was not found.)

    There seems a problem with the folder "core" Everything is in de core folder.
    all urls are mydomain.com/...php,
    but in my folders : public_html/forums/core/...php
    Last edited by sulanum; Wed 31st May '17, 1:51am.

  • #2
    I really need help. I have so many problems with this forum :L

    Comment


    • #3
      Make sure you have renamed this file:
      htaccess.txt
      to this:
      .htaccess

      Note the 'dot' at the start of the filename.
      MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

      TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.2 Demo
      AdminAmmo - My Cloud Demo

      Comment


      • #4
        Originally posted by Mark.B View Post
        Make sure you have renamed this file:
        htaccess.txt
        to this:
        .htaccess

        Note the 'dot' at the start of the filename.
        Thanks, it works.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X