Announcement

Collapse
No announcement yet.

HTML breaking the site builder !

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HTML breaking the site builder !

    I'm trying to build a new site, however I am coming across a problem when I try to add this to an HTML widget :

    Code:
    <div data-type="standing" data-id="86440" id="wgt-86440" class="tap-sport-tools" style="width:300px; height:auto;"></div>
    <div id="wgt-ft-86440" style="width:296px;"><p>Standings provided by <a href="http://www.whatsthescore.com/football/england/team-manchester-united-10260.html" target="_blank" rel="nofollow"><img src="http://medias.whatsthescore.com/upload/logo-s.png" alt="whatsthescore.com" /></a></p></div><style type="text/css">#wgt-ft-86440  {background:#FFFFFF !important;color:#484848 !important;text-decoration:none !important;padding:4px 2px !important;margin:0 !important;}#wgt-ft-86440 * {font:10px Arial !important;}#wgt-ft-86440 a {color:#484848 !important;}#wgt-ft-86440 img {vertical-align:bottom !important;height:15px !important;}</style><script type="text/javascript" src="http://tools.whatsthescore.com/load.min.js?252"></script>
    The table displays ok, but after loading it I can no longer access the site builder, all I get is the "working" notice at the top of the page, no matter what part of the site builder I try to access.
    Last edited by Graham Walters; Wed 11th Feb '15, 9:06am.

  • #2
    Try disabling HTML rendering in Settings > Options > General Settings > Disable PHP, Static HTML, and Ad Module rendering to see if that HTML widget is causing the Sitebuilder issue.

    Btw, what version are you running?

    GIPHY for vB5 AutoLinker Social Icons in Postbit Like Counts on Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts ...and more!

    Comment


    • Graham Walters
      Graham Walters commented
      Editing a comment
      I'm running 5.1.5

      Site builder works fine with PHP, Static HTML, and Ad Module rendering disabled, but that sort of gets around the problem and doesn't solve it !

  • #3
    Please upgrade to 5.1.5. Site Builder was refactored to account for this issue.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • Graham Walters
      Graham Walters commented
      Editing a comment
      I'm running 5.1.5 !

  • #4
    Try removing the style tags from the html and add the styles as inline styles in the divs. More than one style tag on the page caused issues for me.


    Comment


    • Graham Walters
      Graham Walters commented
      Editing a comment
      Thanks for the heads up.
      I've tried with a widget that lacks style tags and it works fine.
      Now all I have to do is find a football results widget without style tags !

  • #5
    You can put the style info in a separate css file and use the link tag to retrieve it.


    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X