Announcement

Collapse
No announcement yet.

images not always visible

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • images not always visible

    Hello,

    The uploaded images aren't always vissible. what could be wrong.
    after uploading the images or a broken link isn't vissible.

    when i hit the edit button i can see a broken link.



    when i look with firebug and vbulletin is in editing mode, this is the line off code

    Code:
    <img border="0" alt="" src="http://www.reefersquest.com/filedata/fetch?filedataid=275" data-cke-saved-src="http://www.reefersquest.com/filedata/fetch?filedataid=275" class="bbcode-attachment">
    when looking with firebug and viewing a topic you see this.
    below is a piece of the website with its code.

    please need some help on this one.


    Attached Files

  • #2
    Sounds similar to this issue: http://tracker.vbulletin.com/browse/VBV-12944

    Are you using vBulletin 5.1.2?
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      Looking at http://www.reefersquest.com/, I can see it is 5.1.2. And the issue should have been fixed in 5.1.2 based on the linked JIRA.

      GIPHY for vB5 AutoLinker Social Icons in Postbit Like Counts on Postbit Clear Cache Cron DragDrop Upload Topic AJAX AutoUpdate Custom Avatars Selector Stop Links in Posts ...and more!

      Comment


      • #4
        But it isn't. So what can i do about it, the image is in the file system on my server, but not in the database.

        Comment


        • #5
          Couple of questions on this, to see if it's the same issue:

          1. Are the images visible before you edit the post?
          2. if you save the edit, are they visible then? (Note that you may need to view with a different account - if it's the same issue, the person who actually uploaded the images could still see them, but nobody else could).

          Happy if you want to open a support ticket on this, we can investigate and log if it's reproducible on other sites.
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.2 Demo
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment


          • #6
            No, they are not visible. after editing they aren't also not visible.

            A ticket i can open from the members section.

            I go and will open a ticket witch points to this topic.

            Comment


            • #7
              Thanks, sounds like a different issue to the one linked to, as that was just after editing a post.

              We'll investigate via the ticket.
              MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

              TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.2 Demo
              AdminAmmo - My Cloud Demo

              Comment


              • #8
                When I plug in the image path in the browser it does not display an image, instead you get a blank page. I have run into this on my own forum many times. To the OP, you need to find the actual image path and use it as a reference.
                http://www.reefersquest.com/filedata...filedataid=275 is not a valid path.

                Comment


                • #9
                  yeah but that is the way vbulletin produced it. if you wan't to point it to the actual file you also need to rename it.
                  because they named .attach and .thumb

                  i was hoping vbulletin staff helped me more.

                  i made a ticket about it, provide them some login stuff but then it was still for several days now.
                  hope they could help me out.

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X