Announcement

Collapse
No announcement yet.

Admin login

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Admin login

    I finally got vbulletin working, but am now having problems logging in as admin. The page keeps refreshing just as if I had not logged in. The site url is huntersdomain.com/forum. Thanks for any help you can provide.

    Frances Rhea

  • #2
    Can you log directly into the admincp?

    Comment


    • #3
      Hi I am not sure what I did incorrect..
      When i go to the landing page
      http://forums.gaga.com/
      and I login as admin it does go tru the process but the admin screen that usually appears doesn't appear
      as the post above indicates..
      When i logged in as admincp directly as indicated above

      http://forums.gaga.com/admincp/

      I was able to login.

      The only changes that I have made are in the following options:
      What can i do to make it go back to normal?
      Thanks
      Name of your forum. This appears in the title of every forum page.
      Core URL
      URL of your forum's core.
      Note: do not add a trailing slash. ('/')
      http://forums.gaga.com/core
      Frontend URL
      URL of your forum's frontend.
      Note: do not add a trailing slash. ('/')
      http://forums.gaga.com
      Frontend Login URL
      This will only be used if you wish to require https logins. You will not need to change this setting most of the time. http://gaga.com/forums
      Always use Forum URL as Base Path
      -Luis M

      http://www.appstorerevealed.com

      Comment


      • #4
        Update:
        I changed the last
        http://gaga.com/forums
        to
        http://forums.gaga.com
        and that seems to work
        -Luis M

        http://www.appstorerevealed.com

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X