Announcement

Collapse
No announcement yet.

SiteBuilder does not work on one template

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SiteBuilder does not work on one template

    Hi,

    I think I might have deleted/broken something in the code of a template called "Portal" while trying to install a slider on my site.

    When Im on a page using that template, I cant click on the "Edit Site" button and none of the buttons of the SiteBuilder bar works.

    My site can be found at www.mundoaoe.com.

    Help!
    Last edited by Gabriel V.; Thu 12th Oct '17, 2:34pm.

  • #2
    When you say 'template' do you actually mean 'style'?
    It's important to be clear on this, since a 'template' in vBulletin is something completely different.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.2 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Hi! Thanks for your prompt response. What I mean by template is those pre-done pages you can select in the "Edit Page" tab of the SiteBuilder. There's one called "Portal" that doesn't let me do anything.

      Comment


      • #4
        vBulletin doesn't come with a template named Portal by default. I suggest laying out your page and saving it as its own template.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
        vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        I am not currently available for vB Messenger Chats.

        Comment


        • #5
          Thank you very much!

          Comment

          Working...
          X