Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phpbb (UTF8) -> vbulletin (latin1) - Impex Errors

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Phpbb (UTF8) -> vbulletin (latin1) - Impex Errors

    Hello, I'm trying to import my old phpbb forum in vbulletin with ImpEx. I've experienced some problems. Please help me, I'm working with ImpEx since Friday 24h/24!
    PHPBB was in UTF8, VB is in latin1_swedish_ci.

    1. How should I set these things in ImpExConfig?

    // Advanced Target
    $impexconfig['target']['databasetype'] = 'mysql'; // currently mysql only
    $impexconfig['target']['charset'] = '';
    $impexconfig['target']['persistent'] = false; // (true/false) use mysql_pconnect

    // Advanced Source
    $impexconfig['source']['charset'] = '';
    $impexconfig['source']['persistent'] = false;

    define('use_utf8_encode', false);
    define('use_utf8_decode', false);

    2. After the import, I had codes like: [center:09f0fkjf][/center:09f0fkjf]. Solved by adding this line in 000.php:
    Code:
    $text = preg_replace('#\[center:([a-z0-9]+)\](.*)\[/center:\\1\]#siU', '  
    $2
    ', $text);

    3. I've characters like ''', '<' sowing in posts and usernames. For posts I solved with this: http://www.vbulletin.com/forum/forum...ed#post3628792

    But I still have the problems with usernames. I've to change them manually? For example, in the database I've something like: <cr7-danyeleos> and it shows up as <cr7-danueeos>

    What can I do?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X