Announcement

Collapse
No announcement yet.

Widgets not editable

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Widgets not editable

    I'm experiencing the same thing as this person, so I have done a search. However, they never got an answer. I am running 4.2.5 with php 7.1. Any ideas ?
    For whatever reason, I cannot add nor edit static HTML widgets in the CMS section of our forum. All of the old ones are working fine. I've tried using older HTML widgets in the same spot in the layout

  • #2
    And when you try to add or edit a static HTML Widget, what actually happens? What are the steps that you take to recreate this issue?
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Wayne Luke View Post
      And when you try to add or edit a static HTML Widget, what actually happens? What are the steps that you take to recreate this issue?
      Thank you for your reply.

      I had made a little progress - but now am worse off. The dialog was opening when I clicked on configure, but it won't even do that (Chrome or IE). It starts to open and then shuts right back down. When I asked the question earlier, it was opening the dialogue box when I clicked the 'configure' link. I could enter my code and press save but it immediately just closed (without saving).

      I did discover one thing before it quit working completely. I could edit if the entry had no <HTML>. I have given myself permission (as Admin) to use HTML, I really don't understand that because some older static HTML widgets have the code and work fine when enabled and published.

      Comment


      • #4
        If you open your browser's developer tools, what error is shown in the console when you click the Configure button?
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
        vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        I am not currently available for vB Messenger Chats.

        Comment


        • #5
          Thank you for the Developer Tools Idea. I had inadvertently put the address of my site as an alternative for the CMS in options so the address was doubling my domain name..

          That having been said, I am back to not being able to post <HTML> in my static HTML widget. This is the error the Developer Tools is showing:

          Code:
          connection-min.js?v=425:7 POST http://www.cxpxdx.net/widget.php/config/42 403 (Forbidden)
          asyncRequest @ connection-min.js?v=425:7
          vB_Overlay.save @ vbulletin_overlay.js?v=425:11
          n @ yuiloader-dom-event.js?v=425:13
          vbulletin_overlay.js?v=425:11 vB_Overlay :: Set status = 0 (close)
          vbulletin-core.js:11 AJAX Error: Status = 403: Forbidden

          Comment


          • #6
            OK, apparently I can add simple tags like <p> or <img> - but cannot use <object>. Any ideas what is going on ? What is filtering the use of some tags and not others ?
            Last edited by Bluetiereign; Sat 3rd Mar '18, 8:26am. Reason: Progress

            Comment


            • #7
              403 Forbidden is the issue here.

              You will need to speak to your hosts, itís a server permission issue of some sort.
              Possibly being blocked by mod_security rules.
              MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

              TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.2 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
              AdminAmmo - My Cloud Demo

              Comment


              • #8
                Originally posted by Mark.B View Post
                403 Forbidden is the issue here.

                You will need to speak to your hosts, itís a server permission issue of some sort.
                Possibly being blocked by mod_security rules.
                Verified on a test server. Thank you. I'll just build here and export/import the tables directly.

                Thank you for your time. This issue is closed.

                Comment

                Working...
                X