Announcement

Collapse
No announcement yet.

Missing AdminCP sections after update

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kirkus
    started a topic Missing AdminCP sections after update

    Missing AdminCP sections after update

    Working on a local dev site, I installed the update from 4.2.3 Patch Level 2 to 4.2.4. The upgrade went off without a hitch... expect I'm missing 3rd party add-on sections in the AdminCP. The php files are still in the AdminCP directory on the server, the add-ons still work in the forum, it's just that the AdminCP sections are no longer available.

    I know vBulletin doesn't support 3rd party additions, but I wonder if anyone might know how I can go about fixing this. This is the first update I've done in over 10 years that this has happened.

  • Paul M
    replied
    No worries, it happens, at least you found the issue.

    Leave a comment:


  • Kirkus
    replied
    Please ignore this. I've discovered that quite a few 4.2.4 files were not copied over to the 4.2.3 forum. It appears that I posted this thread without first double checking that I'd done my job correctly.

    My apologies.

    Leave a comment:


  • Kirkus
    replied
    I just noticed that it's not only the 3rd party add-ons, I also no longer have the vBulletin Blog section in my AdminCP. All other sections appear to be there except those that are not a part of the original vBulletin forum.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X