Announcement

Collapse
No announcement yet.

Space bar not working on reply

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Space bar not working on reply

    Since the latest Chrome update (54.0.2840.59 m (64-bit) ) replying with quote stops the space bar from working. It looks like a Chrome bug, but does anyone know of a work around?

  • #2
    I'll update my Chrome and do some testing on this.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.3.1 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
    AdminAmmo - My NEW Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Originally posted by Nashy View Post
      Since the latest Chrome update (54.0.2840.59 m (64-bit) ) replying with quote stops the space bar from working. It looks like a Chrome bug, but does anyone know of a work around?
      Test Test Test

      Hmmm...updated to Version 54.0.2840.59 m (64-bit) on Windows 8.1 and I can't replicate this...as you can see the space bar is working ok in a quoted post.

      Can you please try clearing the browser cache and restarting the browser?

      Also, what version of Windows are you on? I suppose it could be a Windows 10 thing but it's fine on Windows 8.1.
      MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

      TalkNewsUK - My vBulletin 5.3.1 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
      AdminAmmo - My NEW Cloud Demo

      Comment


      • #4
        Originally posted by Nashy View Post
        Since the latest Chrome update (54.0.2840.59 m (64-bit) ) replying with quote stops the space bar from working. It looks like a Chrome bug, but does anyone know of a work around?
        Hmm... This has spaces. Also using the latest Chrome. Using Windows 10 - 64 Bit.

        I cannot create this issue. Do you have any Ad or Script Blockers installed?
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud site. vBulletin 5 API - Full / Mobile
        Please do not PM me for support unless I specifically ask for information to be delivered that way.

        Comment


        • #5
          One of my vB4 clients reported this exact same issue to me. I tried to reproduce in Chrome (Windows 7) but I was not able to.
          vB Mods That Rock!
          AutoLinker-vB5+vBCloud | OpenGraph | Blur Replies for Guests-vB5+vB4 | NavMenu Dropdown-vB5+vBCloud | Timed Sticky | Events Module | Editor Default Type | Moderator List

          Comment


          • #6
            I'm seeing the same on my 4.2.3 sites with Chrome (Version 54.0.2840.59 m (64-bit))

            Comment


            • #7
              Originally posted by man1c View Post
              I'm seeing the same on my 4.2.3 sites with Chrome (Version 54.0.2840.59 m (64-bit))
              What's your OS?
              vB Mods That Rock!
              AutoLinker-vB5+vBCloud | OpenGraph | Blur Replies for Guests-vB5+vB4 | NavMenu Dropdown-vB5+vBCloud | Timed Sticky | Events Module | Editor Default Type | Moderator List

              Comment


              • #8
                Windows 10 Pro x64

                Comment


                • #9
                  Any addons installed?
                  vB Mods That Rock!
                  AutoLinker-vB5+vBCloud | OpenGraph | Blur Replies for Guests-vB5+vB4 | NavMenu Dropdown-vB5+vBCloud | Timed Sticky | Events Module | Editor Default Type | Moderator List

                  Comment


                  • #10
                    Same issue,

                    A Parser-blocking, cross-origin script, http://ajax.googleapis.com/ajax/libs...n-min.js?v=422, is invoked via document.write. This may be blocked by the browser if the device has poor network connectivity.

                    A Parser-blocking, cross-origin script, http://ajax.googleapis.com/ajax/libs...n-min.js?v=422, is invoked via document.write. This may be blocked by the browser if the device has poor network connectivity.

                    Since chrome 53 they want any thing that invokes document write to either be async or served from the same server.

                    Comment


                    • #11
                      You can turn off the remote loading of Javascript libraries in the AdminCP under Settings -> Options -> Server Settings and Optimization Options.
                      Translations provided by Google.

                      Wayne Luke
                      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud site. vBulletin 5 API - Full / Mobile
                      Please do not PM me for support unless I specifically ask for information to be delivered that way.

                      Comment


                      • #12
                        I have the very same issue. VB Version 4.2.3, Windows 7 and Windows 8.1 - both 64-bit, Chrome 64-bit Version 54.0.2840.59 m (64-bit)

                        Since upgrading to the latest Chrome version, I cannot use the space bar under the following circumstances:

                        When using Quick Reply, and the cursor is positioned right BELOW the quoted text. The spacebar does not work. If you re-position the spacebar above the quoted text, the spacebar will work. To reproduce the issue, you must use Quick Reply.

                        Also, if you go to Advanced Mode on the reply, the spacebar works. I have verified this on three computers. It is definitely from the latest Chrome update.

                        The problem does not exist when using Internet Explorer.
                        Last edited by Scream And Fly; Wed 19th Oct '16, 3:02pm.

                        Comment


                        • #13
                          I was able to reproduce the issue now in your site Scream And Fly. This must be a Chrome and CKEditor issue.
                          vB Mods That Rock!
                          AutoLinker-vB5+vBCloud | OpenGraph | Blur Replies for Guests-vB5+vB4 | NavMenu Dropdown-vB5+vBCloud | Timed Sticky | Events Module | Editor Default Type | Moderator List

                          Comment


                          • #14
                            If I copy a text (with or without space) to clipboard then paste it into the editor below the quoted text, then space bar works. But if you just type, the space bar does not work.
                            vB Mods That Rock!
                            AutoLinker-vB5+vBCloud | OpenGraph | Blur Replies for Guests-vB5+vB4 | NavMenu Dropdown-vB5+vBCloud | Timed Sticky | Events Module | Editor Default Type | Moderator List

                            Comment


                            • Glenn Vergara
                              Glenn Vergara commented
                              Editing a comment
                              If I move the cursor back in the middle of the text I typed and press space bar, it works. But if the cursor is at the end of the text, it doesn't work. It looks like the editor is trimming the entered text at the end which causes the space bar to appear not to work.

                          • #15
                            Originally posted by Glenn Vergara View Post
                            If I copy a text (with or without space) to clipboard then paste it into the editor below the quoted text, then space bar works. But if you just type, the space bar does not work.
                            Fantastic, thank you Glenn!

                            Comment

                            Working...
                            X