Announcement

Collapse
No announcement yet.

CMS Page No not working (Article page not reloading the next page)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CMS Page No not working (Article page not reloading the next page)

    Please my CMS page no not working, if i click on next no, to move to the next page it keep reloading the same page.
    Please what do i do to make it to start working.


  • krustyx
    replied
    To fix this, just set Point CMS default to index.php to NO

    Leave a comment:


  • valerios
    replied
    Originally posted by Trevor Hannant View Post
    In AdminCP > Settings > Options > Content Management, what is your 'Site Tab URL' set to? Plus where does your 'Articles' tab point to in the Navigation Manager?
    on site tab url i have "content.php"

    and on the navigation manager i have:

    content.php{session.sessionurl_q}

    but i have the same problem (p.s. Vbseo is disabled)

    the link should be:
    content.php?page=X
    in order to make it work, instead i have:
    ?page=X (miss content.php)

    Leave a comment:


  • Trendri
    replied
    Yes its working Thanks to you all for your surpport.

    Leave a comment:


  • Abdulla Ashoor
    replied
    It seems to be working now, very nice.

    Leave a comment:


  • Trendri
    replied
    I just change it on my AdminCp to http://www.naijafinder.com/content.php and cms pagination links still not working

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    The links should not be pointing to the vBSEO rewritten URLs. Point them to the correct files and vBSEO will then rewrite them

    Leave a comment:


  • Trendri
    replied
    Originally posted by Trevor Hannant View Post
    In AdminCP > Settings > Options > Content Management, what is your 'Site Tab URL' set to? Plus where does your 'Articles' tab point to in the Navigation Manager?
    This is my Site tab Url http://www.naijafinder.com/content/ in the Navigation Manager my Articles tab point to http://www.naijafinder.com/content/

    Please what am i supposed to do now, even when i disable Vbseo and use the default Vbulletin content.php cms pagination links still not working
    .
    Though i have re-enable my vBSEO.

    What the solution please

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    You haven't answered what I've asked you above...

    Leave a comment:


  • Trendri
    replied
    I have remove url rewrite and the problem still remain the same, i have also follow the steps listed here and the problems remain the same.

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    In AdminCP > Settings > Options > Content Management, what is your 'Site Tab URL' set to? Plus where does your 'Articles' tab point to in the Navigation Manager?

    Leave a comment:


  • Abdulla Ashoor
    replied
    If they say so, to check if that's correct try to disable all plugins including vbseo, As I see in your forum, page links are converted to your seo links. vBulletin pagination links look like this:
    https://www.vbulletin.com/forum/content.php?page=2

    yours looks different:
    http://www.naijafinder.com/?page=2

    Just in case your vbseo settings may not set correctly:
    http://www.naijafinder.com/content.php?page=2
    http://www.naijafinder.com/content/page=2

    Leave a comment:


  • Trendri
    replied
    Vbseo seems not to know the course of the problem also

    Leave a comment:


  • Abdulla Ashoor
    replied
    You are using vbseo, the problem may related to it. Ask for help and support from vbseo team/forum.

    Leave a comment:


  • Trendri
    replied
    i need feedback

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X