Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't edit threads/posts - Security token missing.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Can't edit threads/posts - Security token missing.

    Hello all,

    Everything was working fine and only change i did today was changed my domain name. (old abc.com to new xyz.com) and after then when i try to edit any post in the forum i get this error message pop up which says security token was invalid. (title i wrote missing by mistake)

    Please see a screenshot of error message. Please checked attached pic, for some reason link to image isn't working i think. sorry.

    Any help will be appreciated.

    Thanks.
    Last edited by K!nG; Sun 13th Apr '14, 1:28pm.

  • #2
    I believe above link isn't working so attaching error screenshot from desktop.

    Comment


    • #3
      Just some additional info. I was able to edit one of the post and once i click save i got this warning message on the top. Can someone help me with this ?

      Comment


      • #4
        Default style, no customizaitons or addons?

        Comment


        • #5
          I believe it's only happening in one of the custom theme i have because i tried this with other themes but didn't get any of these errors so far. Could it be possible ???

          Comment


          • #6
            That means that custom style needs to be updated.

            Comment


            • #7
              Only thing i can't figure out.. what needs to be updated. As everything was working just fine on this custom theme and had no issues what so ever. What should i be looking for ?? Any suggestion ?

              Comment


              • #8
                Hi Zachery,

                It's actually happening in all styles, custom & default. I have tried disabling all plugins via config.php, but still same issue.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by K!nG View Post
                  Hi Zachery,

                  It's actually happening in all styles, custom & default. I have tried disabling all plugins via config.php, but still same issue.
                  Then you have a bad plugin/product somewhere.
                  Translations provided by Google.

                  Wayne Luke
                  The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
                  vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
                  vBulletin 5 API - Full / Mobile
                  I am not currently available for vB Messenger Chats.

                  Comment


                  • #10
                    Wayne,

                    2 questions ... first i disabled all plugins/products from config.php should it still be the case ??? 2nd i didn't install any additional adons after the domain name was changed and everything was working perfectly fine before i changed the domain name. I still have same plugins/products which i had before.

                    Comment


                    • #11
                      I figured this out. Replacement Variable Manager was the reason behind all this.

                      Comment

                      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                      Working...
                      X