Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Post Quick Reply" button triggers "Confirm Navigation" dialog after upgrade to

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] "Post Quick Reply" button triggers "Confirm Navigation" dialog after upgrade to

    Ever since upgrading, all of my regular users (and me) have noticed the issue described in the title.

    If you click "Leave This Page", the post does get posted.

    I've tested with the default style and with the Plugin/Hook System turned off.

    I don't see anything in my server error logs associated with this event.

    Clicking "Go Advanced" (even with text already typed in the Quick Reply editor doe NOT trigger the Confirm Navigation dialog.

    Thanks in advance for any guidance.

  • #2
    testing so far:

    default style
    Plugin/Hook system turned off
    uploaded 4.1.8 files again
    edited a js file based on an entry in JIRA (have backed it out because it disabled all editor tools)
    created a new style with no parent

    This one is tough.

    Comment


    • #3
      continued efforts:

      disabled all products except Blog and CMS
      unchecked all plugins except those associated with Blog and CMS.
      testing with new style with no parent
      clear browser cache
      tested with other browsers AND other PCs

      the issue persists.

      Comment


      • #4
        I noticed that the thread tile cut off the version number.

        We're dealing with 4.1.8 here.

        Comment


        • #5
          Just upgraded to 4.1.9.

          Still dealing with this problem.

          Comment


          • #6
            I too am having this problem. Was a fix found?
            Jake Crause
            www.homebuiltairplanes.com

            Comment


            • #7
              I having the same issue on clean install.

              Got a Boxer?
              BoxerTalk

              Comment


              • #8
                Same issue? Any update from reading some posts it's been going on for a while/

                Comment


                • #9
                  http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-12548- editing clientscript/vbulletin_textedit.js file seems to fix the issue

                  Comment


                  • #10
                    same issue here..

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Robbed View Post
                      http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-12548- editing clientscript/vbulletin_textedit.js file seems to fix the issue
                      A clarification - the link should not have a dash at the end. It's http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-12548

                      Comment


                      • #12
                        I don't have problems with this popup and I think my members generally find it useful.
                        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.2 Demo
                        AdminAmmo - My Cloud Demo

                        Comment


                        • #13
                          I also had issues with this warning, but the warning seems to be gone after setting 'Disable AJAX Features' to 'Disable problematic AJAX Features' in the VBulletin Options in the admincp.

                          Comment


                          • #14
                            The problem went away with the upgrade to 4.1.11.

                            Comment


                            • #15
                              I'm running 4.1.11 pl 1 and we are seeing this issue.

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X