Announcement

Collapse
No announcement yet.

video doesnt appear in 4.1.7???

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] video doesnt appear in 4.1.7???

    hi

    after upgrading to 4.1.7 all videos in my forum disappear

    i see the bbcode converted to this format



    PHP Code:
    [video=youtube;bI5bjKtKZzU]http://www.youtube.com/watch?v=bI5bjKtKZzU[/video] 
    i use vbseo is that affect or not?

  • #2
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
    vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    I am not currently available for vB Messenger Chats.

    Comment


    • #3
      Did you download the updated package or the original release of 4.1.7?
      Translations provided by Google.

      Wayne Luke
      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
      vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
      vBulletin 5 API - Full / Mobile
      I am not currently available for vB Messenger Chats.

      Comment


      • #4
        hi wayne

        i test the video here and it is work but in my forum doesn't

        yes i download the updated one from member area

        Comment


        • #5
          There were two releases... the first one early in the day and another about 5:30 p.m. Pacific time. Try redownloading and replacing the contents of your include folder.
          Translations provided by Google.

          Wayne Luke
          The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
          vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
          vBulletin 5 API - Full / Mobile
          I am not currently available for vB Messenger Chats.

          Comment


          • #6
            i download after i see this post

            https://www.vbulletin.com/forum/show...=1#post2215973


            ok i download it again but plz can you tell me what exactly files i must upload?

            Comment


            • #7
              hi

              i redownloading and replacing the content of include folder but the problem stills

              note: the bbcode is working except the video

              Comment


              • #8
                Put your site in debug mode and a new menu will appear in the Admin CP called Rebuild. Choose "Rebuild Video BBCode" off that menu.
                Translations provided by Google.

                Wayne Luke
                The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
                vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
                vBulletin 5 API - Full / Mobile
                I am not currently available for vB Messenger Chats.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Wayne Luke View Post
                  Put your site in debug mode and a new menu will appear in the Admin CP called Rebuild. Choose "Rebuild Video BBCode" off that menu.
                  thanks wayne

                  i do that but unfortunatly the problem still not fixed

                  i create new default style without customization and also the same

                  so plz what is the problem??

                  why the format is converted from

                  PHP Code:
                  [video]>>>[/video
                  to the new format?

                  in 4.1.3 there is no such issue but after upgrade we face this problem

                  Comment


                  • #10
                    Temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php:

                    define('DISABLE_HOOKS', true);

                    As you use vBSEO, you will also need to disable this via it's own Control Panel and rename any relevant .htaccess files to ensure they're not being called.

                    Do you have the same problem?
                    Vote for:

                    - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
                    -
                    *PM - Add ability to reply to originator only*
                    - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
                    - Highlight the correct navigation tab when you are on a custom page
                    - "Quick Route" Interface...
                    - Allow to use custom icons for individual forums

                    Comment


                    • #11
                      hi trevor

                      i do what you advice and the problem still

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by baghdad4ever View Post
                        so plz what is the problem??
                        If we knew what the problem was, we wouldn't have to try and troubleshoot it. That it doesn't appear on this site or testing sites and we haven't seen an overwhelming number complaints about the issue makes it more difficult. So far, the only site that appears to be having this problem is yours. You'll need to open a support ticket with access to the site.
                        Translations provided by Google.

                        Wayne Luke
                        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
                        vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
                        vBulletin 5 API - Full / Mobile
                        I am not currently available for vB Messenger Chats.

                        Comment


                        • #13
                          thanks wayne

                          i opened ticket now

                          Comment


                          • #14
                            If anyone is having this issue, make sure the word frame is not censored.
                            while(true){
                            if(
                            $someone->needsHelp() && $i->canHelp()) $post->help();
                            if(
                            $i->findBug()) $post->bug();
                            }

                            Comment


                            • #15
                              the problem solved by Nawar Al-Mubaraki

                              thanks vbulletin team

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X