Announcement

Collapse
No announcement yet.

Internal Server Error

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Internal Server Error

    Every time i try to upload spanish lenguage for my new vBulletin Forum i get this message:

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, webmaster@especialistasencelulares.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Anybody can helpme to solve this problem?

  • #2
    Internal Server errors are generally related to either a server problem, or added code to the vB files and/or templates.

    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all products (except vB Blog and vB CMS if you are running the Suite.)

    Admin CP -> Plugins & Products -> Manage Products -> Disable

    Then manually uncheck all plugins that are not for 'vBulletin Blog' and vBulletin CMS' here:

    Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

    Do you have the same problem? If so, you need to contact your host.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      I get this;

      Server Error
      500 - Internal server error.
      There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

      But it only ever happens when I use the Admin CP to search for a user in the Quick Administrator Links.

      We have three forums, and I've removed a few files from things I had on vBulletin.org that I wasn't using and assumed was the problem. I didn't have these on the other two forums we have, and they search with no problems.
      It's still giving me the error and I have no idea what to do now.
      Welcome, Paul..
      You last visited: Sat 21st Jul '07 at 2:37am

      Comment


      • #4
        Then you need to contact your host. As the name implies, this is a server error.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          im doing your steeps, when i finish leave here an answer, thank you

          Comment

          Loading...
          Working...
          X