Announcement

Collapse
No announcement yet.

some Stylevar questions (vBulletin 4.0.8)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] some Stylevar questions (vBulletin 4.0.8)

    Hello,

    after upgrading to vBulletin 4.0.8
    How I can fix this errors!

    at my profile page


    I can't see customize my profile text in the button


    and at this screen shot
    Click image for larger version

Name:	ttttttttt.png
Views:	1
Size:	3.9 KB
ID:	3718921

    I can't see any links !!!

    and how to edit default profile css !


    thanks

    Former vBulletin Support Staff
    Need Help?, Or P.M. Me

  • #2
    ? !

    Former vBulletin Support Staff
    Need Help?, Or P.M. Me

    Comment


    • #3
      has anyone figured out this problem yet :-/ I hate to grave dig but the problem is still around since I have 4.0.8 P2 and i still can't edit everything in the profile. Also i noticed the border is also missing and the background in the friends tab is messed up :-/

      Comment


      • #4
        This may be due to this bug in 4.0.8:

        http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-9787

        To fix this, set:

        Admin CP -> Settings -> Options -> Server Settings and Optimization Options -> Use Remote YUI -> None
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          mine is set to none :-/ I haven't really messed with any of the settings at all other then general, and sites name/etc.

          Comment


          • #6
            Then this may be the issue:

            http://www.vbulletin.com/forum/conte...-Profile-Style.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              Nope, I have custom profiles completely disabled. The profile system is set to the default settings within vB. So if the bug was fixed properly in the last patch it should be working.

              Though I did try it and it did nothing at all. I'm probably just going to have to wait till 4.1 and see if its fixed :-/

              Comment


              • #8
                as already posted elsewhere


                lines 215 & 216 of profilecustomize.php are as below by default

                PHP Code:
                        'moduleinactive_text_color' => self::$stylevars['header_background']['color'],
                        
                'moduleinactive_link_color' => self::$stylevars['header_background']['color'], 
                these are the stylevar mappings that are causing the majority of issues.
                On my forums I changed these lines to:

                PHP Code:
                        'moduleinactive_text_color' => self::$stylevars['body_color']['color'],
                        
                'moduleinactive_link_color' => self::$stylevars['link_color']['color'], 
                and it has resolved these issues for me...
                You don't know what you don't know...

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Grimsqueaker View Post
                  as already posted elsewhere
                  yes that's work with me
                  thanks

                  Former vBulletin Support Staff
                  Need Help?, Or P.M. Me

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by AliMadkour View Post
                    yes that's work with me
                    thanks
                    sweet
                    You don't know what you don't know...

                    Comment


                    • #11
                      ah i see, well that worked great.

                      Now i need to figure out how to edit the over all profile sidebar itself :-/ since it is now messed up after disabling the profile picture
                      Last edited by dog199200; Sat 27th Nov '10, 7:08am.

                      Comment


                      • #12
                        I had the same issue in 4.0.8 patch 2. I did what post #8 said and it fixed the issue.

                        Comment


                        • #13
                          The problem still persist in 410 version. In my site:
                          http://www.skiforum.it/forum/member.php?u=7433

                          Comment


                          • #14
                            In 4.1.0 there is a new button in your custom profile settings as Admin called 'Save as Site Default'. Use that instead of the query.

                            If that messes up the profiles:

                            Try running this query and let me know if it works:

                            DELETE FROM customprofile WHERE userid = -1;
                            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                            Steve Machol Photography


                            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                            Comment

                            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                            Working...
                            X