Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anyone else have titleimage trouble with 4.04? Just goes to Array

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Anyone else have titleimage trouble with 4.04? Just goes to Array

    I just set up a testforum with 4.04.

    The first thing I tried to do was change the titleimage. No matter what I enter, after I hit save it just goes back to Array.

    Anyone else have this problem or am I missing a setting somewhere?

    Thanks,
    JM
    Hmmm. Cheese.

  • #2
    Bug report: http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-7479

    Fix: In admincp/stylevar.php, change Lines 488-491 from:
    Code:
    $vbulletin->input->clean_array_gpc('p', array(
            'stylevar' => TYPE_ARRAY_ARRAY,
            'original' => TYPE_ARRAY_ARRAY,
        ));
    to:
    Code:
    $vbulletin->input->clean_array_gpc('p', array(
            'stylevar' => TYPE_ARRAY_STRING,
            'original' => TYPE_ARRAY_STRING,
        ));

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Originally posted by Lynne View Post
      Bug report: http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-7479

      Fix: In admincp/stylevar.php, change Lines 488-491 from:
      Code:
      $vbulletin->input->clean_array_gpc('p', array(
              'stylevar' => TYPE_ARRAY_ARRAY,
              'original' => TYPE_ARRAY_ARRAY,
          ));
      to:
      Code:
      $vbulletin->input->clean_array_gpc('p', array(
              'stylevar' => TYPE_ARRAY_STRING,
              'original' => TYPE_ARRAY_STRING,
          ));
      Thank you!

      Hmmm. Cheese.

      Comment


      • #4
        Originally posted by socceronly View Post
        I just set up a testforum with 4.04.

        The first thing I tried to do was change the titleimage. No matter what I enter, after I hit save it just goes back to Array.

        Anyone else have this problem or am I missing a setting somewhere?

        Thanks,
        JM
        Same issue here:

        http://www.vbulletin.com/forum/showt...nging-the-logo

        Grrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        PhotoCamel | PoetryCircle | KissMyCamel

        Comment


        • #5
          Originally posted by Lynne View Post
          Bug report: http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-7479

          Fix: In admincp/stylevar.php, change Lines 488-491 from:
          Code:
          $vbulletin->input->clean_array_gpc('p', array(
          'stylevar' => TYPE_ARRAY_ARRAY,
          'original' => TYPE_ARRAY_ARRAY,
          ));
          to:
          Code:
          $vbulletin->input->clean_array_gpc('p', array(
          'stylevar' => TYPE_ARRAY_STRING,
          'original' => TYPE_ARRAY_STRING,
          ));
          Uh, how are you folks doing testing on this product? Something needs to change.
          PhotoCamel | PoetryCircle | KissMyCamel

          Comment


          • #6
            Originally posted by jdougher View Post
            Uh, how are you folks doing testing on this product? Something needs to change.
            We are free testers i asume it but it has to be official. vbulletin are making me losing my time testing his software. This is the last time i test for free, i will wait almost two weeks until other users and vbulletin are sure everything is ok.

            Comment


            • #7
              deleted
              Last edited by ismael33; Sat 19th Jun '10, 9:14am.

              Comment


              • #8
                Originally posted by ismael33 View Post
                We are free testers i asume it but it has to be official. vbulletin are making me losing my time testing his software. This is the last time i test for free, i will wait almost two weeks until other users and vbulletin are sure everything is ok.
                Me too. I thought I was the only one experiencing this with certain stylevars and was going crazy over this. I wasted many hours attempting to hunt down a PHP or Apache misconfiguration which didn't exist. How did a showstopping bug like this make it to release?

                Comment


                • #9
                  I can understand your frustrations guys but hopefully this and all the other bugs will be sorted out quickly.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by chewbacca View Post
                    Me too. I thought I was the only one experiencing this with certain stylevars and was going crazy over this. I wasted many hours attempting to hunt down a PHP or Apache misconfiguration which didn't exist. How did a showstopping bug like this make it to release?
                    I'm sure this is just one of many bugs that would classify as showstopping in a decently run software house.
                    PhotoCamel | PoetryCircle | KissMyCamel

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by borbole View Post
                      I can understand your frustrations guys but hopefully this and all the other bugs will be sorted out quickly.
                      Yeah, right. And you are confident of this because...?
                      PhotoCamel | PoetryCircle | KissMyCamel

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by jdougher View Post
                        Yeah, right. And you are confident of this because...?
                        Because from what I have seen the vb developers have always fixed these kind of things very quickly in the past.

                        Comment


                        • #13
                          What gets me is that these kinds of mistakes seem to happen from one version to the next. What are they doing that changes things like this?
                          vBulletin - Sometimes, I'm just like, Wow, and then I'm like, Whoa, and then I'm like, Damn.

                          vBulletin.org's ol' Moderator

                          I have a lifetime terrorist hunting permit - #091101

                          chmod a+x /bin/laden -- Allows anyone the permission to execute /bin/laden

                          Comment


                          • #14
                            Thanks.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Lynne View Post
                              Bug report: http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-7479

                              Fix: In admincp/stylevar.php, change Lines 488-491 from:
                              Code:
                              $vbulletin->input->clean_array_gpc('p', array(
                                      'stylevar' => TYPE_ARRAY_ARRAY,
                                      'original' => TYPE_ARRAY_ARRAY,
                                  ));
                              to:
                              Code:
                              $vbulletin->input->clean_array_gpc('p', array(
                                      'stylevar' => TYPE_ARRAY_STRING,
                                      'original' => TYPE_ARRAY_STRING,
                                  ));
                              As usual Lynne is here to the rescue!!!

                              Thank you!

                              Originally posted by ismael33 View Post
                              We are free testers i asume it but it has to be official. vbulletin are making me losing my time testing his software. This is the last time i test for free, i will wait almost two weeks until other users and vbulletin are sure everything is ok.
                              +1.

                              For as much money as everyone *had* to spend to upgrade their licenses to vB4, you would think everything would go alot smoother.

                              I personally haven't seen a reason to upgrade some of my other licenses, as my three main forums can't be upgraded without major issues or hours of fixing and creating more downtime.

                              I understand acquiring companies, but if you don't have the support staff to do so...you might want to re-think losing current customers that have been around for several years and have annually, faithfully renewed licenses. With little to no issues on releases.
                              <facepalm>

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X