Announcement

Collapse
No announcement yet.

Style problem ?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Style problem ?

    Hi,

    On my own laptop I don't have this issue, but more users have complained about the below. Can anybody help me with this.. ? It seems that somehow the edges have moved.. ?

    What could the reason be for this ?


    Click image for larger version

Name:	ProblemVB.jpg
Views:	1
Size:	99.6 KB
ID:	3715721

    Thanks.

  • #2
    Create a new style with no parent:
    • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
    • Parent Style: No Parent Style
    • Title: Default vBulletin
    • Allow User Selection: Yes
    • Save


    Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?

    If it is still happening - Try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
    Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

    PHP Code:
    define('DISABLE_HOOKS'true); 

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Hi Lynne,

      I was hoping that after I upgraded to 4.0.4, that the problem would go away... but still at this moment, the edges are on the side.
      One user was using IE 7 to see the website... at home I don't have any problems with this. So strange.
      I have done all above steps.. but still no luck. Any Ideas ?

      Thanks.


      Click image for larger version

Name:	AlemimFout.jpg
Views:	1
Size:	58.8 KB
ID:	3679597

      Comment


      • #4
        Ore anybody else of course ))))

        Comment


        • #5
          Hi,

          Like the above problem still hasn't been solved. Now I even have an extra one . This is getting annoying . After the upgrade to VB4.0.5 now my cms page is also wrong. Please see attached picture... HOW TO SOLVE THIS.. ?

          Something is doing this.. but what ?


          Click image for larger version

Name:	ForumNotStraight.jpg
Views:	1
Size:	41.0 KB
ID:	3679710

          Comment


          • #6
            So strange... so strange

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X