Announcement

Collapse
No announcement yet.

update 4.2.4 beta2 UPdate 4.2.4 ERROR

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • update 4.2.4 beta2 UPdate 4.2.4 ERROR

    Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /home/wwwroot/phpbuddy/domain/gxxxx.com/web/includes/functions_misc.php on line 759
    WTF

  • #2
    NEW error:Parse error: syntax error, unexpected '*' in /home/wwwroot/phpbuddy/domain/weweewewet.com/web/includes/functions.php on line 1576
    WTF

    Comment


    • #3
      Hello, I'm having the same problem when upgrading from 4.2.3 Patch Level 2 to 4.2.4:

      Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /home/b4wit/public_html/forum/includes/functions_misc.php on line 759

      Comment


      • #4
        Vb 4.2.4 4.2.5 beta ALL is wrong
        WTF

        Comment


        • lollodev
          lollodev commented
          Editing a comment
          do you think it can be a PHP version issue? What PHP version are you using?

      • #5
        4.2.4 - need php 5.5 or 5.6
        4.2.5 - need php 5.6, 7.0 or 7.1

        Comment


        • #6
          Originally posted by Skyyg Skyg View Post
          Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting ')' in /home/wwwroot/phpbuddy/domain/gxxxx.com/web/includes/functions_misc.php on line 759
          As others have mentioned this looks to be a php versioning issue.

          Please check your php version....for 4.2.4 it MUST be either 5.5 or 5.6.
          MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

          TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.2 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
          AdminAmmo - My Cloud Demo

          Comment


          • #7
            PHP 5.6.30 The following error occurred
            Fatal error: Call to undefined method vBulletinHook::init() in /home/wwwroot/php5.6.30/domain/erereee.com/web/install/init.php on line 219
            WTF

            Comment


            • #8
              Can you try re-downloading the ZIP file from the Members Area and re-upload all files (except install/install.php and includes/config.php.new) making sure you overwrite all files currently on your server.

              Does this resolve the problem?
              Vote for:

              - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
              -
              *PM - Add ability to reply to originator only*
              - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
              - Highlight the correct navigation tab when you are on a custom page
              - "Quick Route" Interface...
              - Allow to use custom icons for individual forums

              Comment


              • #9
                Originally posted by Trevor Hannant View Post
                Can you try re-downloading the ZIP file from the Members Area and re-upload all files (except install/install.php and includes/config.php.new) making sure you overwrite all files currently on your server.

                Does this resolve the problem?
                Re-upload, solve the problem
                WTF

                Comment

                Working...
                X