Announcement

Collapse
No announcement yet.

No Home and Blogs button after upgrade

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Suite] No Home and Blogs button after upgrade

    Hi there,

    The upgrade itself went all well, within 15 minutes my 3.8.4 PL2 forum was a 4.0.0 PL 1 forum

    But I miss the Home and Blogs button in the navbar. I can go to the Frontpage when I use the direct url (withhout forum).

    The Blog entry in the AdminCP comes all with empty pages.

    Did I miss anything in the upgrade process ?

    Please advise.

    Thanks,
    Marcel

  • #2
    Did you turn the products on?

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Thanks Lynne, you are the greatest !

      Forgot to remove this line: define('DISABLE_HOOKS', true); from the config.php

      Is it safe to use the original config.php ( the one from the previous version ) ?

      Kind Regards,
      Marcel

      Comment


      • #4
        I am pretty sure you can use the other, although sometimes there are new lines that may be of interest to you in later versions of the config.php file (but it won't break your site if you don't use the latest).

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment

        Loading...
        Working...
        X