Announcement

Collapse
No announcement yet.

CNAME and using the forum as a sub-domain

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CNAME and using the forum as a sub-domain

    My domain is disidencia.info

    I've had my forum running as www.disidencia.info for 2 years now, minor issues, no complaints. I'll renew the subscription for one more year within 5 days

    Now I want to have the forum running as a feature for my website, currently under constructuion, so I have to set it up as a sub domain. It will be forum.disidencia.info

    I created this CNAME entry
    forum 0826afe3-8347-403a-a309-d3543629a0fe.vbulletin.net 14400
    I'm aware it is said that it should be blahblablah.vubulletin.net. but my zone editor doesn't allow it, so it has to be with the final dot missing

    Now if I ping forum.disidencia.info it's translated to

    Danis-MacBook-Pro:~ Dani$ ping forum.disidencia.info
    PING d3543629a0fe-000703.vbulletin.net (98.158.199.20): 56 data bytes
    Request timeout for icmp_seq 0
    Request timeout for icmp_seq 1
    Request timeout for icmp_seq 2
    So it looks right for my stupid and illiterate eyes, DNS translates it...but it doesn't work, so it cannot be right

    At the very same time, my forum which you can visit here, https://d3543629a0fe-000703.vbulletin.net, doesn't apply CSS

    What should I do?

    Thanx in advance

  • #2
    Duplicate.
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.4.2 Demo - FEATURING "ROUTE BY NODE"!
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment

    Working...
    X