Announcement

Collapse
No announcement yet.

HTTP/1.1 406 Not Acceptable

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HTTP/1.1 406 Not Acceptable

    Hello,

    I was checking to see if cookies were set correctly using the following command...

    Code:
    curl -v http://www.digital-kaos.co.uk/forum/
    ...and this was the reply...

    Code:
    root@host [~]# curl -v http://www.digital-kaos.co.uk/forum/
    * About to connect() to www.digital-kaos.co.uk port 80
    *   Trying x.x.x.x.... connected
    * Connected to www.digital-kaos.co.uk (x.x.x.x) port 80
    > GET /forum/ HTTP/1.1
    > User-Agent: curl/7.15.5 (x86_64-redhat-linux-gnu) libcurl/7.15.5 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5
    > Host: www.digital-kaos.co.uk
    > Accept: */*
    >
    < HTTP/1.1 406 Not Acceptable
    < Date: Sun, 29 Jul 2012 17:08:32 GMT
    < Server: Apache
    < Accept-Ranges: bytes
    < Vary: Accept-Encoding,User-Agent
    < Content-Length: 1718
    < Content-Type: text/html
    <html><head><meta NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX"><meta NAME="ROBOTS" CONTENT="NOFOLLOW"><title>Not Found</title>
    <style type="text/css"><!-- td { font: 9pt Verdana,sans-serif; } h2{ font-size: 18pt; }--></style></head>
    <body bgcolor="#000000" text="#484848" marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0">
    <table width="100%" height="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" summary=""><tr><td align="center" valign="middle">
    
    <table width=100% border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 background="/images/404back.jpg" summary=""><tr>
    <td align="left"><img src="/images/404back.jpg" width="30" height="266" alt=""></td><td align="center" valign="middle">
      <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" summary=""><tr>
      <td><img src="/images/404.jpg" width="237" height="200" alt=""></td>
      <td align=center><h2>404 File Not found</h2>It's all a conspiracy. <br> We're hiding everything from you...<br>or maybe the file doesn't actually exist.<br>hmmm....<br><br><a href="http://www.digital-kaos.co.uk">Click here to return to the home page</a></td></tr></table>
    
    <td align="right"><img src="/images/404back.jpg" width="30" height="266" alt=""></td></tr></table>
    
    </td></tr></table></body></html>
    
    
    <!--
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
    -->
    * Connection #0 to host www.digital-kaos.co.uk left intact
    * Closing connection #0
    root@host [~]#
    I'm by no means any where near competent with this but I have a feeling that doesn't look right?

    Can anyone please cast your eye over this and let me know what you think?

    Many thanks!
    Digital Kaos Satellite Forum
    SEO Blog Pagerank Checker
    Free File Hosting
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X